Novi Sad
28.09.2011.
06:51 > 07:14
Zakazivanje termina za izradu ličnih dokumenata putem mobilnih telefona bilo je kao mogućnost najavljeno za polovinu ovog meseca, ali ovaj sistem još nije zaživeo u šalter salama novosadske policije.
  • Maki021

    30.09.2011 20:37
    I ja sam zakazala putem interneta i to bez ikakvih problema. Čak sam mogla i da biram dan i vreme pošto je bilo puno slobodnih termina. Videću krajem ove nedelje kako ide sa podizanjem pasoša. A što se tiče ljudi koji ne koriste internet uvek mogu da zamole nekoga da to uradi u njihovo ime. Sigurno da ima dokonih klinaca po komšiluku koji će jedva dočekati.
  • Lucia

    30.09.2011 09:00
    za to treba imati internet i telefon
    Dakle da bi se nesto obavilo u drzavnoj instituciji (cije funkcionisanje se placa iz poreza koji placamo svi) potrebno je imati sledece: kompjuter, internet vezu, mobilni telefon, kredit na mobilnom telefonu..
    Sta je sa sugradjanima koji nemaju tu tehnologiju, koji imaju 65 godina i ne znaju koristiti racunar, kako oni trebaju doci u MUP?
  • ns

    28.09.2011 11:23
    ja zakazao preko interneta bez problema! Otisao u zakazano vreme i prvi put se osecao kao covek u nekoj drzavnoj sluzbi..zavrshio za 10tak min. Ljubazni neki momci! Takodje sam i uverenje i izvod preko neta narucio.. Sad jos da mogu da zakazem i podizanje dokumenata na isti nacin, Al nadam se da ce i to biti! Do tad ne dizem dokumenta:)
  • Mara

    28.09.2011 10:59
    Šta reći a ne zaplakati na maltretiranje jadnog naroda.
  • Limar

    28.09.2011 09:39
    Pa da rade svi shalteri i kabine,
    sve bi to lepo funkcionisalo.
    Ovako, "kuvanje kafe" , cackanje stampacha,nosa,ushiju...

    Kao da niko ne chuje.
    Ili se prave gluvi.
  • Gradjanin pokorni

    28.09.2011 07:53
    Red, rad i disciplina
    Resenje za pitanje od kojeg ste napravili neresiv problem lezi u dobro poznatim pravilima: uvedite red i disciplinu medju sluzbenicima, sprecite padobrance da upadaju preko privatnih kanala, radite po dve smene svaki dan (makar i prekovremeno) osim nedelje i redova nece biti.
    Za prijateljske veze i usluge pojedinca otvorite salter koji ce sluziti samo tim padobrancima, neka se vidi koliko je tih i takvih i njima saljite SMS poruke.
    Ovo zaista treba spakovati u zdrav razum.
    "U ponoć će biti objavljivani novi slobodni termini, a nakon slanja poruke server će automatski odgovarati porukom, u kojoj će biti navedeni datum, vreme i broj šaltera na koji treba otići."
    Necete vise ustajati rano, ali ce te legati kasno!!!
  • 28.09.2011 07:44
    Zakazivanje nije problem, zakazivanje radi. Problem je mali broj službenika koji obrađuju zahteve i građani koji ih podnose u poslednji minut.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna